Měli jste spousty pochůzek nebo dlouhou směnu v práci, a tak jste na Black Friday úplně zapomněli? Nevadí! Ať už jste měli v plánu nakupovat vánoční dárky nebo doplnit to, co vám v domácnosti chybí, stále můžete čerpat z výhodných nabídek, které si pro vás připravila řada obchodů – a to nejen v rámci akce Black Friday! Které to jsou?

  1. Jysk
  2. Planeo Elektro
  3. OBI

Jysk

O aktuálních akcích Jysku, které se vztahují na nejrůznější zboží z kategorie bytového textilu, jsme psali už v minulém článku. Co jsme však nezmínili, bylo to, že těchto akcí můžete využít až do 28. listopadu. Netýkají se však pouze peřin, polštářů a povlečení, ale také spousty jiných produktů jako například kancelářských a jídelních stolů a židlí, praktických skříní a v neposlední řadě také vánočního osvětlení a dekorací. Jestliže jste tedy s nákupem tohoto vybavení doposud otáleli, tak byste to měli co nejrychleji napravit.

Planeo Elektro

Lidé akce Black Friday využívají zejména k nákupu nejrůznější elektroniky. Pokud jste něco takového měli v úmyslu také, tak se zastavte na některou z poboček Planeo Elektro. Největší akce celého roku tu totiž platí až do 27. listopadu, a tak vám zbývá ještě spousta času na to, abyste nakoupili vše, co potřebujete. Za skvělou cenu tu totiž koupíte vše, od chytrých telefonů přes ultra tenké televize až po multifunkční kuchyňské spotřebiče. Tímto způsobem můžete mít vánoční dárky nakoupené během jediného odpoledne.

OBI

Už vás nebaví na začátku každého adventu vytahovat ty stejné vánoční dekorace? Tak to byste měli využít jedinečné nabídky obchodního řetězce OBI, která platí až do 2. prosince. Seženete tu vše, co správná sváteční výzdoba vyžaduje, včetně adventních věnců, svíček a samozřejmě také světelných řetězů pro interiér i exteriér. Mimo to nabídka zahrnuje také živé a umělé vánoční stromky, což znamená, že vám pak na seznamu úkolů zbyde už jen úklid a pečení vánočního cukroví.

Je sice pravdou, že Black Friday přináší ty největší slevy celého roku, jak ale sami vidíte, nakoupit můžete výhodně i později. Přesto se však najde spousta lidí, kteří raději neponechají nic náhodě a tuto akci šikovně využívají ve svůj prospěch. Kolik jich je a kde nejčastěji nakupují? To vám prozradí následující infografika.

Které zboží se vyplatí nakoupit i po Black Friday?

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *


Post navigation