Jeden z nejočekávanějších dní v roce se pomalu, ale jistě blíží. Black Friday 2019 je za dveřmi a celá řada českých obchodů se na něj začala pečlivě připravovat. Slevy do výše 80 % naleznete napříč veškerým zbožím. Black Friday slaví každý rok velký úspěch, proto se do něj letos zapojí mnohem více obchodů než loňském roce. Těšit se můžete na zlevněné zboží v oblasti elektroniky, módy, doplňků do domácnosti a mnoho dalších. Napište si proto už teď nákupní seznam, ať víte, na jaké akce se zaměřit.

Mnoho obchodů nabízí slevy na své zboží celý týden, ovšem nejlákavějších cen se dočkáte právě na Černý pátek, který letos připadá na 29. listopadu. Akce naleznete jak v kamenných, tak i internetových obchodech, které jsou u nás čím dál tím populárnější. Nakupování online je totiž pro lidi mnohem rychlejší a hlavně pohodlnější. A na jaké konkrétní obchody a zlevněné produkty se můžete letos těšit?

Elektronika

Nákup elektroniky patří v tomto období k jednomu z největších. Euronics Black Friday bude letos pro zákazníky velmi zajímavý. Do výprodeje půjde velká část sortimentu, a to jak v kamenných prodejnách, tak i na jejich e-shopu. Na své si tak přijdou lidé, kteří chtějí obdarovat své blízké drobnou elektronikou nebo shání například novou televizi, pračku či myčku na nádobí. Akce budou u Euronics probíhat už od středy nebo čtvrtka a potrvají až do neděle.

Pozadu letos nezůstane ani Alza, která už se na výprodej rovněž připravuje. Těšit se můžete na nízké ceny napříč celým obchodem, jako je tomu každý rok. Alza Black Friday slevy se budou pohybovat od 40 do 80 %. Po loňském úspěchu bude výprodej probíhat už v týdenním předstihu a potrvá až do pondělí po Černém pátku. Nejvýraznější slevy však budou samozřejmě v pátek. Alza se od ostatních obchodů lehce odlišuje, jelikož jejich akce probíhají jen v určité hodiny, proto si pečlivě hlídejte produkt, který si chcete koupit, abyste jeho nízkou cenu neprošvihli a koupili ho tak výhodně.

black friday

Móda

Do Černého pátku se zapojí celá řada obchodů s módou, mezi kterými nebude chybět ani Bonprix Black Friday. Jedná se internetový obchod, který nabízí oblečení pro ženy, muže a děti a bytový textil. Jeho slevy začnou v pátek o půlnoci a potrvají až do pondělí, takže budete mít pro nákup nového oblečení dostatek času. Nízké ceny na vás budou čekat také v internetovém obchodě Astratex.cz, který se specializuje na prodej spodního prádla. Astratex Black Friday bude trvat několik dní a mimo zajímavých slev se dočkáte i různých slevových kódů, díky kterým ušetříte další peníze.

Seznam obchodů, které se zapojí do Black Friday 2019, bude obrovský a jejich konkrétní akce vám ještě upřesní. Už teď je ale jisté, že znovu nebude chybět ani úspěšný internetový obchod Kasa, který nabízí široký sortiment v různých odvětvích. Kasa Black Friday vyhlásí na celý týden a kromě slev, které šplhají do výše 80 %, nebudou chybět ani zajímavé slevové kódy.

Akce Black Friday 2019 – Které obchody oznámily největší výprodej?

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *


Post navigation