Už delší dobu si chcete pořídit nový chytrý telefon, herní počítač nebo praktického pomocníka do kuchyně, ale čekáte na výhodnější cenu? Od té pravé chvíle už vás dělí pouze několik dnů, v pátek 27. listopadu listopadu do obchodů opět dorazí největší nákupní svátek celého roku – Black Friday!

V cizích zemích, stejně tak jako u nás, každoročně odstartovává předvánoční nákupní horečku a letošní rok rozhodně nebude jiný. Produkty, které se v tomto období nejvíce prodávají, jsou různé, nicméně mezi ty nejprodávanější patří nepochybně elektronika. Není divu, do této akce se rok co rok zapojují všechny oblíbené obchody jako Datart, Alza, Expert nebo Mall. Jaké slevy na zboží z kategorie Elektro Black Friday letos přinese?

 

 

Chytré telefony za hubičku

Mobilní telefony se neustále mění podle trendů, a tak je jasné, že nás velice brzy přepadne chuť vyměnit svůj model za nový. Jestliže se to týká i vás, určitě byste neměli přehlédnout Datart Black friday leták, který má pro vás připravené modely z různých cenových kategorií. 

Absolutních trhákem celé Black friday nabídky v tomto obchodě je určitě iPhone XR 64GB zlevněný z 17 990 Kč na pouhých 13 990 Kč. Za tuto výjimečnou cenu dostanete 6,1″ Liquid Retina displej, procesor A12 Bionic s Neural Engine nové generace, a 12Mpx fotoaparát s nadupanými technologiemi od Apple, se kterým pořídíte dokonalé fotografie.

Kdo drží partu spíše s Androidem, tomu by neměl uniknout model Sony Xperia 5, jehož cena klesla z původních 19 999 Kč jen na 13 990 Kč. Od tohoto kousku můžete očekávat osmijádrový procesor Qualcomm Snapdragon 855 a 6 GB RAM, což je záruka perfektního výkonu. Třešničkou na dortu je trojitý zadní fotoaparát s třikrát 12 Mpx, který je zárukou kvalitních snímků, ať už jste kdekoliv.

Ať už patříte mezi filmové nadšence nebo zapřísáhlé sportovní fanoušky, určitě vám doma nechybí pořádná televize. Pokud však máte pocit, že už obraz není takový, jak se vám zdál před lety, nezoufejte. Do Expert elektro Black Friday dorazil také a jeho nabídka televizí je víc než bohatá.

Perfektní obraz s ještě lepší cenovkou

Ať už patříte mezi filmové nadšence nebo zapřísáhlé sportovní fanoušky, určitě vám doma nechybí pořádná televize. Pokud však máte pocit, že už obraz není takový, jak se vám zdál před lety, nezoufejte. Do Expert elektro Black Friday dorazil také a jeho nabídka televizí je víc než bohatá.

Jestliže si chcete dopřát to nejlepší za tu nejvýhodnější cenu, určitě byste neměli přehlédnout 55″ televizor Samsung QE55Q70TAT s 4K Ultra HD rozlišením a technologií QLED. Expert tuto televizi zlevnil o celých 37 %, a to konkrétně na 21 990 Kč z původních 34 990 Kč, což pro vás znamená možnost úspory, která se nebude jen tak opakovat.

Jestliže však hledáte spíše něco levnějšího, možná vás spíše zaujme model Sony Bravia KD-43X7055, který taktéž disponuje Ultra HD rozlišením, avšak s o něco menší úhlopříčkou – konkrétně 43″. Jeho původní cena byla 19 990 Kč, avšak nyní ho koupíte jen za 14 390 Kč, což pro vás znamená slevu 28 %.

Zuby jako ze škatulky

Nenechte se ale zmást, do kategorie „Elektro“ nespadají pouze kousky, které slouží k zábavě, ale také k udržování dobrého zdraví. Dokazem je nabídka Mall Black Friday letáku, která kromě domácích spotřebičů nebo již zmíněných mobilů a televizí zahrnuje také prvotřídní elektrické zubní kartáčky. 

Možná se vám to zdá jako zbytečnost, musíte ale uznat, že s bolestí zubu se vám bude jen těžko užívat zábavu, kterou vám elektronika může přinést. Můžete jí však předcházet, a to s Oral-B Oxyjet+Pro2, sadou složenou z elektrického kartáčku a ústní sprchy zlevněnou o 54 % – ze 4 399 Kč jen na 1 999 Kč. Díky ní se snadno zbavíte zubního plaku i zbytků jídla a ještě posílíte své dásně. 

Stejnou péči můžete dopřát i svým dětem. V nabídce all totiž najdete také dětský elektrický kartáček Oral-B Vitality Kids, který je navíc doplněný o sadu nálepek s tématikou Frozen. Díky nim budou mít vaše děti mnohem větší chuť se o své zuby starat. Zaplatíte za něj jen 63 % z původní ceny, konkrétně 499 Kč.

I když už je Černý pátek za dveřmi, nespoléhejte se pouze na pár obchodů. V naší sekci zaměřené na Black Friday letáky budou nabídky ještě přibývat! Sledujte je s námi, ať máte všechny akce hezky pohromadě a tím pádem snadněji najdete takový produkt, který nabízí nejlepší poměr ceny a kvality.

 

Jaký byl loňský Black Friday? Které výrobky se vyplatilo koupit?

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *


Post navigation