Když přijdete do obchodu a všude okolo vás se třpytí plno dekorací, řetězů a světýlek, je jasné, že nastal ten nejvyšší čas na to, abyste začali vybírat vánoční dárky. Pokud vám však na vašich blízkých opravdu záleží, tak jim určitě nechcete dát jen tak ledajaký dárek, ale něco, co jim skutečně vykouzlí úsměv na tváři. Jestliže si nevíte rady, nevěšte hlavu, připravili jsme pro vás několik tipů, se kterými to zvládnete raz dva!

Muži ocení především praktičnost

Ať už se snažíte vybrat dokonalý dárek pro manžela, otce nebo kteréhokoli jiného muže ve vašem životě, měli byste vybrat takový, který opravdu využije. Pokud má nějaké hobby jako třeba sport, budete to mít jednoduché – můžete mu dát nějaké kvalitní funkční oblečení nebo třeba fitness hodinky, které najdete s akční cenovkou v letáku Okay Elektro, aby si mohl jednoduše udělat přehled o jeho každodenních výkonech.

Jestliže však nemá žádný konkrétní koníček, nevadí, prakticky všichni muži totiž mají jedno společné – nedají dopustit na své milované auto. Zkuste jim tedy vybírat takové vánoční dárky, který jim cestování ještě více zpříjemní. Ideální volbou může být třeba autonabíječka, nové rádio nebo satelitní navigace, kterou nyní můžete zakoupit za dobrou cenu na pobočkách řetězce Euronics. Nic však nepokazíte ani tím, když jim nadělíte nějaké pohodlné pyžamo nebo teplou zimní čepici a šálu.

Ženy byste měli hýčkat!

Uvažujete o tom, že byste své manželce koupili novou žehličku nebo jiný domácí spotřebič? Tak na to rychle zapomeňte! Snad každá žena tráví několik týdnů před Vánoci pečením cukroví a úklidem celého domu, a tak nejspíš nebude mít po štědrovečerní večeři náladu na to, aby pod stromečkem našla něco, co jí údržbu domácnosti opět připomene.

Pro ženy vybírejte takové vánoční dárky, které jim ukážou, že vám na nich záleží. Pokud třeba vyberete nějaký příjemný parfém nebo toaletní vodu, například z nabídky drogerie Teta, dáte jí najevo, že je pro vás důležité, aby se cítila krásná. To stejné platí i pro další kosmetické přípravky a nejen to. Žádná žena nepohrdne pěkným stříbrným náramkem nebo třpytivými náušnicemi, ostatně o tom zpívala i Marilyn Monroe – diamanty jsou nejlepším přítelem každé dívky.

Vánoční dárky pro děti, aneb to nejjednodušší nakonec

Důvodem, proč si vánoční tradice předáváme dále a dále, jsou ale především děti. Pro ně se vánoční dárky naštěstí vybírají poměrně snadno. Většinou si o ně totiž samy řeknou nebo spíš napíšou v dopisu pro Ježíška. Pokud však vaše děti mluvit a psát ještě neumí, můžete se inspirovat speciálním katalogem Kouzelné Vánoce, který si pro vás připravil řetězec Lidl.

V něm se totiž ukrývá spousta skvělých hraček za dobrou cenu. Pro kluky se například skvěle hodí dětské nářadí, s nímž budou moci pomáhat tatínkům v dílně, nebo krásná dřevěná železnice se spoustou vláčků a dekorací. Nezapomnělo se však ani na holky. Těm jistě udělá radost velký, dřevěný domeček pro panenky, kočárek s panenkou nebo dětská kuchyňka pro malé kuchařky.

Můžeme vám dát několik tipů na to, jaké vánoční dárky budou vhodné pro vaši rodinu a přátele. Pravdou však je, že žádný z našich tipů nebude mít takový úspěch jako dárek, který vyberete na základě toho, jak dobře své blízké znáte. Zkuste se tedy nejprve zamyslet nad tím, co mají rádi, a klidně si rovnou sepište seznam, i ty nejlepší nápady se totiž dají velmi snadno zapomenout.

Čím obdarovat vaše blízké? Máme pro vás tipy na vánoční dárky pro muže, ženy i děti!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *


Post navigation