Není žádným tajemstvím, že se děti na letní prázdniny těší prakticky celý rok. Ale tak jako všechno i tyto měsíce volna musí bohužel jednou skončit, aby je mohl vystřídat další školní rok. S tím se samozřejmě pojí spousta zařizování, a také je potřeba obstarat vhodné školní potřeby. Abyste v tom koloběhu na něco nezapomněli, provedeme vás základními položkami, které byste určitě minout neměli.

Aktovka – naprostý základ!

První, co byste měli pro svého malého školáka připravit, je nepochybně aktovka. Pokud budete kupovat úplně novou, při jejím výběru dbejte především na to, aby nebyla příliš těžká, měla pevná záda a aby v ní bylo dostatek místa na všechny školní potřeby. Také by měla mít zářivou barvu nebo alespoň reflexní prvky. Nikdy totiž nevíte, kam se vaše dítko po cestě ze školy zatoulá. Takto budete mít alespoň jistotu, že jej řidiči uvidí. Pěkné aktovky za dobrou cenu nyní najdete například v katalogu Penny Marketu.

Základní výbava školáka

Cvičební úbor

Kromě běžných předmětů, kde hrají hlavní roli především sešity a učebnice, jsou také takové, které si žádají speciální výbavu, jako například tělocvik. Pokud bude příznivé počasí, stačí, když vašemu školákovi přichystáte tričko, kraťasy a pohodlné tenisky s bílou podrážkou– takové nyní za dobrou cenu nabízí Albert Hypermarket. Počítejte však s tím, že brzy začne přituhovat. Proto mu do úboru brzy budete muset přibalit i tepláky a sportovní mikinu.

Výtvarné potřeby

Kromě tělesné a intelektuální stránky vašeho dítěte byste měli myslet také na tu kreativní, což by nešlo bez pořádné zásoby výtvarných potřeb. Ve výbavě by neměly chybět pastelky, voskovky, tempery, vodovky, štětce, kelímek na vodu, nůžky, lepidlo a pak také nějaká zástěra, která se postará o to, aby kreativní výtvory vašeho dítěte zůstaly pouze na papíře. Plno výhodných akcí na výtvarné potřeby na vás aktuálně čeká například v Bille.

Nakoupit nezbytné školní potřeby může pro rodiče znamenat pořádný zápřah. Nezapomínejte však na to, že byste na školní rok měli připravit i vaše dítě. Mluvte s ním o tom, co ho ve škole čeká a motivujte ho k učení se novým věcem, třeba tím, že jej do nákupu školních potřeb zapojíte. Uvidíte, že se pak do školy bude ještě těšit.

Nabídka s aktovkami ke shlédnutí zde.

Pohodlné tenisky a další školní potřeby zde.

Výtvarné potřeby – zde.

Hurá do školy! Jaké školní potřeby připsat na seznam?

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *


Post navigation