Prací prášek, toaletní papír, dětské pleny, mléko či maso – to je jen pár položek v nákupním seznamu, které v akci nakupujeme ve velkém. Nicméně při prohlížení akčních letáků se často stává, že si některých výhodných nabídek nevšimneme nebo dané produkty jednoduše zapomeneme koupit. Z toho důvodu jsme se rozhodli, že vám ušetříme práci, a z aktuálních letáků vybrali ty nejvýhodnější nabídky, které byste rozhodně přehlédnout neměli.

  1. Albert
  2. Kaufland
  3. Tesco
  4. Globus

Albert

Jak už jsme zmínili na začátku, jednou z nejčastějších věcí, které nakupujeme v akci, jsou prací prášky. Proto vás nejspíš potěší, že Albert aktuálně zlevnil prací prášek Ariel o padesáti dávkách na pouhých 199 Kč. S výhodnou drogerií však nekončí, na jeho pobočkách můžete až do středy zakoupit osm rolí třívrstvého toaletního papíru Harmony za 44,90 Kč. Na své si tu přijdou i milovníci piva, jelikož si do nákupního budou moci naložit Velkopopovický Kozel 11° s cenovkou 10,90 Kč.

Kaufland

Jedna z největších akcí, které si pro vás na tento týden připravil řetězec Kaufland, potěší zejména rodiče – v tomto obchodě totiž nyní koupíte dětské pleny Pampers různých velikostí za 279 Kč. Pokud jde o jídlo a vaření, tak jistě nepohrdnete lahví slunečnicového či řepkového oleje za 14,90 Kč. A jestli plánujete večírek nebo se po dlouhém dni rádi posilníte něčím ostřejším, můžete si zakoupit bylinný likér Jägermeister jen za 259 Kč.

Tesco

Nemáte-li ponětí, co budete o víkendu vařit, inspirujte se nabídkou obchodního řetězce Tesco. Odtud si totiž můžete odnést kilo kuřecích zadních stehen s cenovkou 59,90 Kč. Jestliže máte myčku nádobí, tak o vás bude postaráno dvojnásob. V regálech na vás totiž bude čekat balení tablet do myčky nádobí o 120 kusech s padesátiprocentní slevou, tedy za 349,90 Kč. Slevy se však netýkají pouze vaření a nádobí, ale také zaslouženého dezertu ke kávě, například lahodných čokoládových pralinek Geisha za 64,90 Kč.

Globus

Pokud máte rádi lehká jídla, jako například salát Caprese, určitě využijete akce, kterou si pro vás připravil Globus – sýr mozzarella Galbani tu koupíte jen za 17,90 Kč. Kromě salátů hledáme v letních měsících ochlazení také v sekci s mraženými potravinami a právě tam na vás bude čekat výhodné balení šesti nanuků Míša zlevněné na 39,90 Kč. A když už jsme u toho jídla, neměli bychom zapomínat ani na ústní hygienu – s tím vám může pomoci například zubní pasta Elmex s cenovkou 69,90 Kč.

Ve spoustě obchodů se dá najít kvalitní zboží za výhodné ceny, jen je třeba umět hledat. Díky sledování akčních letáků objevíte ty nejvýhodnější nabídky a navíc neušetříte jen peníze, ale také starosti. Stačí, když nakoupíte drogerii či trvanlivé potraviny ve větším množství. Pak totiž nebudete muset myslet na to, že je máte připsat na nákupní seznam, a vyhnete se tomu, že byste je museli kupovat na poslední chvíli za plnou cenu.

Nejvýhodnější nabídky tohoto týdne – na co se v obchodech zaměřit?

1 thoughts on “Nejvýhodnější nabídky tohoto týdne – na co se v obchodech zaměřit?

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *


Post navigation