Září je v plném proudu a pokud se vám zalíbil srpnový článek zaměřený na nejvýhodnější nabídky z akčních letáků, pak vám jistě udělá radost, že jsme si pro vás připravili druhý díl. Opět jsme se zaměřili na produkty, které zákazníci nakupují nejraději. Jestliže si tedy nechcete nechat ujít jedinou slevu, tak rozhodně pokračujte ve čtení.

  1. Lidl
  2. Kaufland
  3. Albert
  4. Penny Market

Lidl

Jelikož většina z nás tráví celý týden v práci, tak obvykle prožíváme víkendy ve znamení úklidu a praní prádla. Pokud do této skupiny patříte také, určitě vás zaujme aktuální nabídka Lidlu. Konkrétně máme na mysli prací gel Ariel o padesáti pěti dávkách, který nyní zakoupíte pouze za 199 Kč. Tato akce nejspíš potěší zejména ženy, nicméně ani muži nepřijdou zkrátka, Lidl si pro ně totiž připravil speciální víkendovou akci na světlý ležák 11° Medium Velkopopovický Kozel, který je zlevněný na pouhých 9,90 Kč.

Kaufland

S víkendem se ve spoustě domácností pojí také pečení různých sladkých dobrot. K tomu přímo nahrává akce na čerstvá vejce velikosti M, na kterou můžete narazit v letáku Kaufland – balení o deseti kusech vás tu vyjde na 17,70 Kč. S dobrůtkami byste však neměli myslet pouze na sebe, ale také na své domácí mazlíčky. Své kočičí společníky můžete potěšit třeba granulemi Whiskas. Za balení s hmotností 3,8 kilogramu až do středy zaplatíte jen 199 Kč.

Albert

Také už vás nebaví vymýšlet co uvařit? Tak to by pro vás mohly být zajímavou a především zdravou inspirací nejvýhodnější nabídky Albertu, kde za sto gramů filetů z lososa momentálně dáte o necelou třetinu méně než obvykle, tedy konkrétně 34,90 Kč. Aby se na vás manžel nezlobil, že jste mu nepřipravila pořádný kus masa, kupte mu k tomu výhodné balení osmi kusů výborného piva Pilsner Urquell za 179 Kč.

Penny Market

Pokud u vás ryby nesklízejí zrovna ohlasy, můžete třeba upéct kuře, které nyní koupíte s téměř 40 % slevou v Penny Marketu – za kilo tedy dáte jen 43,90 Kč. Můžete vyzkoušet i nějaký netradiční recept nebo využít posledních zbytků letního počasí a ugrilovat si Sedlčanský Hermelín, který najdete v chladícím boxu s cenovkou 23,90 Kč. Všechny akce se však netýkají pouze jídla, ale mimo jiné také drogerie. V Penny Marketu například koupíte osm rolí třívrstvého toaletního papíru Zewa za 69,90 Kč.

Mnoho lidí říká, že slevové akce nutí lidi více nakupovat. To sice může být v některých případech pravda, ale pokud na to jdete chytře, můžete z toho vyjít jako výherci. Nejvýhodnější nabídky se totiž většinou týkají sezónních potravin nebo se po nějaké době opakují, takže když jim přizpůsobíte své návyky a jídelníček, brzy zjistíte, že z obchodu odcházíte se stejně plnými taškami, ale utrácíte mnohem méně.

Jaké jsou nejvýhodnější nabídky tohoto týdne? Druhý díl je tu!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *


Post navigation