Přestože se Vánoce nazývají svátky klidu a míru, v předvánočním čase to vypadá spíš opačně. Téměř v každém obchodě musíte vystát dlouhou frontu a hned po příchodu domů na vás čeká řada povinností, které zahrnují například úklid či pečení vánočního cukroví. Když máte v hlavě tolik různých myšlenek, tak už nezbývá tolik prostoru na to se zamyslet, čím své okolí obdarujete. Abychom vám nakupování co možná nejvíce usnadnili, přicházíme s několika tipy na vánoční dárky.

Usnadněte život manželovi i tatínkovi

Pro většinu žen je největším kamenem úrazu vybírání dárků pro muže. Ať už se jedná o manžela, otce nebo bratra, obvykle jim udělají největší radost takové vánoční dárky, které v každodenním životě opravdu využijí. Pokud si muži ve vašem okolí vše potřebné sami koupí, nezoufejte. Možností totiž existuje celá spousta, stačí jen vědět, kde je hledat.

Máte doma chlapa, který za žádných okolností nespustí oči ze svého chytrého telefonu? Tak mu dopřejte nějaké praktické příslušenství! Určitě mu udělá radost nová powerbanka, se kterou se mu už nikdy nestane, že by se mu vybila baterie v tu nejméně vhodnou chvíli. Spoustu komplikací mu mohou ušetřit také bezdrátová sluchátka, se kterými se mu bude sportovat nebo jen poslouchat hudbu jedna báseň. Více zajímavých nápadů najdete v letáku Electro World.

Ženy si zaslouží praktičnost i relax

Podobně to pochopitelně funguje i naopak. Spoustě mužů dělá obrovský problém vybrat ty pravé vánoční dárky pro jejich matky, přítelkyně či sestry. U žen je potřeba myslet především na to, že mají celý rok a obzvláště před Vánoci spoustu povinností, a to nejen v zaměstnání, ale také v domácnosti. Často jim kvůli tomu nezbývá dostatek času na to, aby se mohly věnovat samy sobě – a právě to by měl váš dárek napravit.

Tráví vaše žena spoustu času v kuchyni vařením a pečením dokonalých dezertů pro celou rodinu? Zkuste jí to usnadnit s multifunkčním kuchyňským robotem! Jestliže pro ni práce v kuchyni není zrovna koníčkem, raději zvolte něco, co jí pomůže se cítit krásně a výjimečně. K tomu vám dokonale poslouží nějaký pěkný šperk nebo například nový, výkonný fén na vlasy – za akční cenu jej nabízí například leták Datart.

U dětí se zaměřte na vánoční dárky s ohledem na jejich zájmy i věk

Pokud máte doma nějaké dítě, tak jistě víte, že rostou velice rychle. Kromě jejich výšky a váhy se však mění také jejich zájmy a tím pádem i preference, když dojde na vánoční dárky. Holky i kluky v předškolním věku určitě velice potěší stavebnice Lego Duplo, kterou najdete za skvělou cenu v letáku Kaufland. Můžete vybírat z různých provedení, která zahrnují všemožná auta nebo třeba rodinný dům.

U školáků už si s univerzálními kousky nevystačíte, a tak bude potřeba zapojit trošku fantazie. S tím vám částečně pomůže katalog Kouzelné Vánoce, se kterým přichází řetězec Lidl. V něm se totiž ukrývá plno panenek a dalších dárků pro holky, stejně tak jako železnic, autodráh a nářadí, které ocení především kluci. Pochopitelně se myslelo i na puberťáky, kterým jistě udělají radost elektronické šipky nebo přenosný bluetooth reproduktor.

Sháníte vánoční dárky na poslední chvíli? Poradíme vám, jak to zvládnout hravě!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *


Post navigation