Většina z nás se nejspíš shodne na tom, že základem každého šatníku je pohodlná a zároveň stylová obuv. Tato dvě kritéria si často moc nerozumí, nicméně těmto dobám na nějakou dobu odzvonilo. Trendem letošní sezóny jsou totiž právě pohodlné letní boty. Na co se tedy v obchodech můžete těšit?

Hýčkejte své nohy

Jak už bylo řečeno, léto 2018 se točí především okolo pohodlí a praktičnosti. Jehlové podpatky tedy můžete pro tento rok odsunout dozadu do skříně. Pokud si chcete opticky prodloužit nohy, kupte si raději letní boty na klínku nebo sandály na podpatku, a to na širokém. Vaše chodidla dostanou lepší podpěru a zároveň nebudete mít takový problém s chůzí po kamenné dlažbě. Ideální kousky najdete například v prodejnách Deichmann.

Jestliže vám chůze na podpatcích nic neříká, určitě vás potěší, že si rozhodně nezpůsobíte žádné módní faux pas, ani když budete nosit nízké dámské sandály nebo žabky. V obchodech na vás čekají v různých barevných provedeních, ale jestliže se chcete na dovolené či před kamarádkami ukázat jako skutečná módní ikona, měly by vás zajímat letní boty s tenkými pásky, ideálně v pastelových barvách. Pro inspiraci si můžete prolistovat letní katalog obchodu Baťa.

Ten pravý čas nastal i pro ženy, které neholdují vysokým podpatkům – právě jsou “in” i velmi nízké podpatky zvané kitten heels. Do módy přicházejí i tzv. mules čili nazouváky. Tyto letní boty jsou velice komfortní, snadno a rychle se nazouvají a potěší zejména ženy, které si libují v pánské módě. Vlastně se jedná o takové stylovější pantofle. Pro letní boty tohoto stylu si zajděte na některou z poboček CCC. Najdete tam nespočet barev a druhů, takže si mezi nimi jistě vyberete takové, které budou dokonale ladit s vaším šatníkem.

Jaké letní boty máte nejraději vy? Kupujete si každý rok nové nebo raději spoléháte na své starší, nadčasové modely? Dejte nám vědět v komentářích.

Znáte aktuální trendy pro letní boty? Povíme vám, co přinesl rok 2018!

1 thoughts on “Znáte aktuální trendy pro letní boty? Povíme vám, co přinesl rok 2018!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *


Post navigation